background

MI VAGYUNK A NUTRIVERSUM

ÚJ HULLÁM A TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTŐK TENGERÉN
 

 
 

Kik vagyunk?

Egy lelkes csapat, akik mertek nagyot álmodni, akik mindig a saját útjukat járták és mertek szembe menni a trendekkel és valami különlegeset teremteni…
Így született meg a márka, ami egyedi megjelenésével és verhetetlen ár-érték arányával fel tudta kavarni az állóvizet a táplálékkiegészítők piacán.

Kihez szólunk?

A Nutriversum egy komplex táplálék és étrend-kiegészítő termékcsalád, amely azért jött létre, hogy nemtől, kortól függetlenül, támogassa a különböző alakformálással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos célkitűzéseidet.
A legextrémebbeket is.

Mi a titok?

Nincs titok! Csak vevőközpontú az árképzés.
Mi nem építünk be a termékek árába franchise díjat, túlzott marketing költséget, cserébe a legjobb minőségben és ár-érték arányban tudjuk folyamatosan biztosítani az alapvető kiegészítőket, amatőr és profi sportolóknak egyaránt.
Mi ebben hiszünk! Ezért jött létre a Nutriversum.

services
Minőség

Amiben nincs kompromisszum!

A Nutriversum termékeinek gyártója több mint 20 éve meghatározó szerepet vállal Európa és Amerika vezető táplálékkiegészítő márkáinak gyártásában. A táplálékkiegészítő gyártás ma legalább olyan szigorúan ellenőrzött iparág, mint az élelmiszeripar és a gyógyszeripar. A gyárunk rendelkezik a legfontosabb minőségbiztosítási tanúsítványokkal, GMP-vel és az ISO-val. A termékeket nem csak a belső minőségellenőrzési kontroll, hanem a megbízott külső labor is rendszeresen ellenőrzi és teszteli. A fogyasztókhoz csak a legjobb minőségű áruk kerülhetnek ki, hiszen a termékeinket vásárló sportolók 100%-ot nyújtanak, mi sem engedünk ebből.

signature signature
about

Jó marketing, a legjobb ár/érték arány, amit Magyarországon ismerek. A legjobb webáruház a maga kategóriájában!

Minden rendben történt, ezt a minőséget várná el az ember minden webes rendeléskor. Köszönöm!

Hihetetlen volt számomra hogy még hétvégén is válaszoltak az üzenetemre! Nagyon korrektűl csinálják!.

Az utóbbi idők legjobb dolga az volt, amikor rátaláltam a Nutriversumra... Tegyétek mindenki számára elérhetővé ezt a csodát!

services


Ismerd meg termékeinket

Fehérjéink

Aminosavak

Preoteines desszertjeink

Vitaminjaink

Egyéb termékeink

j